bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam AK Parti'den Karaaslan'a Ziyaret

ALAÇAM

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı AK Parti Genel Merkezinde ziyaret ettiler.

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Güven Kıcır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkan vekili Samet Yeşilyurt ve yönetimi ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı AK Parti Genel Merkezinde ziyaret ettiler.

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan'nı Kadın Kolları Başkanımız Güven Kıcır, Gençlik Kolları Başkan Vekili Samet Yeşilyurt ile Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyelerimizden oluşan heyetle AK Parti Genel Merkezimizde ziyaret ederek yaptığımız çalışmalar ve yeni hedeflerimizi değerlendirdiğimiz bir toplantı gerçekleştirdik. Genel Başkanımıza ilgili ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerinden memnun olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve ekibine teşekkür etti. Ziyaret sonrası Genel Başkan Yardımcısına hediye takdiminde bulundular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.