bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Zabıtası Vatandaşlar İçin Sahada

ALAÇAM

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe halkının sağlıklı ve güvenli ortamlarda gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri adına ilçede bulunan tüm marketlerde denetimlerini sürdürüyor.

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının sağlıklı ve güvenli ortamlarda gönül rahatlığıyla bayram öncesi alışveriş yapabilmeleri adına ilçede bulunan tüm marketlerde reyon ve kasa fiyatlandırmaları, hijyen, son tüketim tarihi ve gramaj denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

REYON VE KASA FİYATLARI DENETLENİYOR

Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına ilçede faaliyet gösteren tüm yerel ve zincir marketlerde, denetimlerini titizlikle sürdürüyor. Bayram öncesi İlçe halkının herhangi bir mağduriyet yaşamaması için marketlerde bulunan tüm reyonları tek tek denetleyen Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, reyon ve kasa fiyatlandırmaları, hijyen, son tüketim tarihi ve gramaj kontrollerini gerçekleştiriyor.

 ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİNE SIKI DENETİM

Alaçam Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ölçü ve Ayar Memurluğu tarafından ilçede bulunan tüm işletmelerde kullanılan ölçü ve tartı aletleri denetlenmeye devam ediyor. Alaçam Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü, Ölçü ve Ayar Memurluğu ekipleri gerçekleştirdiği denetimlerde beyanname vermeyen, periyodik kontrol ile muayenesi gerçekleşmeyen, damgasız ölçü ve tartı aleti kullanan esnaflara uyarılarda bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.