bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamspor Bocce Takımı Başarıya Doymuyor

ALAÇAM

Alaçamspor bocce takımı Volo Türkiye Şampiyonasında bir Türkiye Şampiyonluğu ve 4 farklı kategoride 10 madalya ile tamamladı.

Alaçamspor bocce takımı Volo Türkiye Şampiyonasında bir Türkiye Şampiyonluğu ve 4 farklı kategoride 10 madalya ile tamamladı.

Alaçamspor Bocce takımının dereceleri, Genç Kadınlar Role Dilcan Gündoğdu, yağmur şahin türkiye 3. Merve Deniz, Nur Hatun Çavuş Türkiye 2. Aleyna Kapusuz, Özlem saka Türkiye 3.

Küçük Kız Role Melike Özay Türkiye 1., Elif Beril Ünler 1. (Bursa) Yıldız Erkek Altın Nokta Cumhur Azmi İnce Türkiye 3. Genç Erkek Volo Görkem Duran Türkiye 2.Si, Küçük Basamak Melike Özay Türkiye 2. oldu.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir yaptığı açıklamada; “Aylar süren yoğun bir antremanla Türkiye Şampiyonasına hazırlandık. Sporcularım Samsun'a bir Türkiye Şampiyonluğu ve 4 farklı kategoride 10 madalya ile dönüyor. Samsun ilini Alaçamspor Bocce takımı olarak en iyi şekilde temsil ettik. Türkiye Şampiyonasında derece yapan sporcularımdan Volo Milli takım seçmelerine davet edilenlere başarılar diliyorum. Amacımız Samsun u ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olacaktır” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.