bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Hasan Özdemir Güven Tazeledi

ALAÇAM

AK Parti Alaçam 8. Olağan İlçe Kongresi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Mevcut ilçe başkanı Hasan Özdemir, tek aday olarak yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Alaçam 8. Olağan İlçe Kongresi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Mevcut ilçe başkanı Hasan Özdemir, tek aday olarak yeniden başkanlığa seçildi.

İlçe Başkanı Hasan Özdemir açılış konuşmasında, kongreler partilerin ve demokrasimizin birer parçasıdır. Öncelikle bu onur verici görevi sahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a genel başkan yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan'a şükranlarımızı sunuyorum.

Başkan Özdemir konuşmasına şöyle devam etti: Türkiye, AK Parti ile dış politikada da ağırlığını hissettirmiş ve başta 3. dünya ülkeleri olmak üzere mazlum ve mağdur insanların tek umudu olmuştur. Türkiye’nin mührü sizlerin desteği, genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Eroğan’ın gayretli çalışmalarıyla dünyaya vurulmuştur. Bunlar, bir anda olup biten ve gelişen olaylar değildir. Bunlar, yılların ihmalkarlığını silen, gayretkar, çalışkan, vatan ve insan sevgisini göğsünde taşıyan bir liderle olmuştur. Dürüstlüğün, samimiyetin, verdiği sözü namus sözü bilen böyle bir liderin neferi olmaktan da onur duyuyorum dedi.

"DAHA GÜÇLÜ YARINLARA HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ"

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, şu ifadelere yer verdi: "Alaçam 8. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Kongremizin demokrasi şöleni içerisinde tamamlanmasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize ve değerli halkımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Kongremiz sonucunda yeniden İlçe Başkanı olarak seçilen Sayın Hasan Özdemir ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bu dava, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin davasıdır. Bu kutlu yolda attığımız her adım, yalnızca partimiz için değil, Samsun’umuz ve ülkemiz için de geleceğe doğru kararlı bir yürüyüşün ifadesidir.

Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece, aşamayacağımız engel, ulaşamayacağımız hedef yoktur. Bizler, milletimize hizmet etmeyi, değerlerimizi yüceltmeyi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımayı kendimize görev edindik.

Bu vesileyle, kongremizde görev alan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha başarılar diliyor, her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Teşkilatımızın her bir ferdinin desteğiyle, daha güçlü yarınlara hep birlikte ulaşacağız." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti'nin geçmişin ve bugünün olduğu gibi geleceğin de partisi olduğunu söyledi. Karaaslan, Alaçam ilçe başkanlığı kongrelerinde yaptığı konuşmada, gelecek adına AK Parti'nin yeni yol haritası çıkardığını aktardı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde, teşkilatın Türkiye genelinde kapı kapı gezdiğini ancak istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Karaaslan, "Bu, bizim için üzücü bir sonuçtu. Daha sonra bunun nedenlerini anlamaya çalıştık. Türkiye'de böyle oldu, sebebi şu demedik. Mahalle Mahalle, sokak sokak, ilçe ilçe, şehir şehir nerede ne değişim oldu. Bu değişim sebepleri neydi, biz neyi daha iyi yapabilirdik, neyi eksik yaptık. İşte biz bunları önünüze koyduk ve yeni yol haritaları çıkardık." dedi.

Karaaslan, gelecek seçimlere şimdiden hazırlandıklarına işaret ederek "Bizim milletimiz ne söylerse başımızın tacıdır. Önümüzdeki dönemde teşkilatımızla gayretle daha iyisi başarmak istiyoruz. AK Parti geçmişin, bugünün olduğu kadar geleceğin de partisidir." ifadesini kullandı.

Kongreye: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mehmet Gencay, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, CHP Alaçam İlçe Başkanı Fuat Canbaz, MHP Alaçam İlçe Başkanı Süleyman Gültepe, İyi Parti Alaçam İlçe Başkanı İbrahim Bedir, Yeniden Refah Partisi Alaçam İlçe Başkanı Ferdi Çavuş, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Sevinç, Belediye eski Başkanı Hadi Uyar, AK Parti Kurucu başkanı Sebahattin Tural, Belediye Meclis Üyeleri ve delegelerin katılımı ile gerçekleşti.

AK Kadro şöyle: Başkanı Hasan Özdemir yönetim Kurulu üyeleri, Şaban Yılmaz, Nihat Can, Büşra Çelik Özen, Mustafa Eren, Çiğdem Dal, Ufuk Uyanık, Cemalettin Diler, Ünal Özdemir, Fatma Acar, Mustafa Düşünsel, Savaş Aksu, Halim Çelebi, Kenan Atay ve İdris Ceylan’dan oluştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.