bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Orman İşletme Müdürlüğünde Değerlendirme Toplantısı

ALAÇAM

Alaçam Orman İşletme Müdürlüğünce 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerinin ilk altı aylık gerçekleşmelerinin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Alaçam Orman İşletme Müdürlüğünce 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerinin ilk altı aylık gerçekleşmelerinin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Amasya Bölge Müdürü Ferdi Özer başkanlığında Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, Silvikültür Şube Müdürü Abdulkadir Ortataş, OZM Şube Müdürü Aydın Yağlıoğlu Alaçam Orman İşletme Müdürü Ali Hakan Çelik, Müdür Yardımcısı ve İşletme Şeflerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda; İşletme Müdürü Ali Hakan Çelik tarafından 2023 yılı iş programı doğrultusunda bölgede yürütülen ormancılık faaliyetlerinin gerçekleşmeleri ve yıl sonu hedeflerine yönelik sunu eşliğinde gerçekleştirdiği bilgilendirmenin ardından işletme şefleri tarafından şeflik bazlı iş programları, gerçekleşmeler, devam eden çalışmalar ve yıl sonu hedefleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantıya katılan Orman Muhafaza Memurları tarafından sahada yürütülen çalışmalar esnasındaki uygulamalar, sorunlar ve çözüme yönelik yapılanlar hakkında bilgiler verdiler.

Toplantının sonunda yapılan değerlendirme ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında aktarılan talimatların ardından Bölge Müdürü Ferdi Özer tarafından yapılan konuşmada; İş programımız, planımız ve yol haritamız doğrultusunda bölge ormanlarımızı geliştirmek ve çoğaltmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Düzenlenen toplantılarda yılın ilk yarısında yapılması gereken ormancılık faaliyetlerinin gerçekleşme durumlarını sunu eşliğinde yapmış olduğunuz anlatımlarda gördük ve güncel verilerle karşılaştırdık. Yapılması gerekenler hakkında yapacağımız destek ve çözümleri ilettik.

İki Günü Bir Olan Kimse Zarardadır. Bugünden itibaren yürütülen çalışmaların sahada takipçisi olacağız. Bizleri hedefimizden alıkoyacak, bugün bilmediğimiz, yarın karşımıza çıkacak olan hiçbir sorunu mazeret olarak kabul etmeyecek ve değerlendirmemizde bu yönde olacaktır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.