bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kur’an Kursu Öğrencileri Futbol Turnuvası’nda

EĞİTİM

Alaçam ilçesinde camiler ve kuran kurslarında eğitim gören çocuklar arasında “2023 Yılı Yaz Kuran Kursları Camiler Arası Futbol Turnuvası” İlçe Müftüsü Orhan Bal’ın başlama vuruşu ile başladı.

Alaçam İlçe Müftülüğü ve Alaçam Gençlik Spor Müdürlüğü'nün katkılarıyla, ilçedeki camiler ve kuran kurslarında eğitim gören çocuklar arasında “2023 Yılı Yaz Kuran Kursları Camiler Arası Futbol Turnuvası” İlçe Müftüsü Orhan Bal’ın başlama vuruşu ile başladı.

İlçe Müftüsü Orhan Bal, 11-14 yaş grubu öğrencilerin kıyasıya yarıştığı ‘Yaz Kuran Kursları Camiler Arası Futbol Turnuvası’na 8 camiden 100'e yakın sporcu katıldı. 11 Ağustos’ta sona erecek olan turnuvada dereceye girenleri ise sürpriz ödüller bekliyor.

Turnuvaya katılan kurslara ve bütün çocuklara başarı dileyen İlçe Müftüsü Orhan Bal, “Alaçam Müftülüğü olarak eğitime, spora ve gençlerimize destek vermeye devam ediyoruz. Yaz Spor Okullarımızda eğitimler yoğun bir şekilde devam ediyor. Şimdi de ilçemizdeki yaz kuran kurslarında ve camilerinde eğitim gören evlatlarımıza yönelik dostluk ve kardeşlik futbol turnuvası yapıyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel anlamda gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.