bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

TÜYAP Fuarcılık’tan Başkan Kocabaş’a Ziyaret

EKONOMİ

TÜYAP Fuarcılık Grubu Satış Grup Müdürü Taylan Taner, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'ı ziyarette bulundu.

TÜYAP Fuarcılık Grubu Satış Grup Müdürü Taylan Taner, Proje Pazarlama Müdürü Doruk Aydın ve Proje Pazarlama Uzmanı Hevin Zeytinoğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'ı ziyarette bulundu. Ziyarette gerçekleşen istişare toplantısında, TÜYAP fuar merkezi tarafından Samsun’da yapılan fuar ve etkinliklerle ilgili konular görüşüldü.

16 – 20 Ekim tarihlerinde yapılacak Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı hakkında bilgiler veren TÜYAP Fuarcılık Grubu üyeleri, gerçekleşecek olan fuara Oda üyelerinin katılımı konusunda bilgi ve destek talebinde bulundu.

Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 16 – 20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Tarım Fuarı ile ilgili odamız sosyal medya hesaplarından gerekli duyurunun yapılacağını ve üyelerimize SMS yoluyla bildirimde bulunulabileceğini belirtti.

Toplantıya Bafra TSO Sayman Üyesi Tevfik Türken ve Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Kesim eşlik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.