bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra Belediyesi'nde E-Ruhsat Dönemi Başlıyor

GÜNDEM

Bafra Belediyesi, vatandaşların yapı ruhsatı işlemlerini internet üzerinden daha hızlı ve daha pratik yapmasına destek olmak amacıyla e-çap, e-ruhsat,  e-iskan, e-eksper başvuru sistemini hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Bafra Belediyesi, vatandaşların yapı ruhsatı işlemlerini internet üzerinden daha hızlı ve daha pratik yapmasına destek olmak amacıyla e-çap, e-ruhsat, e-iskan, e-eksper başvuru sistemini hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

İmar durumu, yapı ruhsatı, yapı denetim, iskân süreçleri ve eksper inceleme süreçleri için geliştirilen dijital e-belge platformu ile baştan sona tüm süreçlerin dijital ortamda takip edilmesine imkan sağlayacak uygulamanın tanıtımı 18 Eylül Çarşamba günü yapılacak.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek tanıtım saat 14.00’te başlayacak.

Söz konusu uygulama ile vatandaşların belediyeye gelmeden belediye hizmetlerine kolay erişim, zaman ve kaynak tasarrufuyla birlikte hedeflediğimiz dijital ortamın kolaylıklılarından faydalanabilmesi hedefleniyor.

Uygulama, Dijital proje E-Çap, E-Ruhsat, E-İskan, E-Eksper ile Bafra Belediyesi'ne imar durumu ve yapı ruhsat başvurularının, yapı kullanma izin belgesi ve ekspertiz işlemlerinin dijital ortamda yapılmasına imkan verecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.