bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra'da Dünya Engeller Günü Etkinliği

GÜNDEM

Samsun'un Bafra ilçesinde "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Samsun'un Bafra ilçesinde "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Bafra Kaymakamlığı ve Bafra Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen program Alparslan Türkeş Parkı Restourant’ta gerçekleştirildi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, “Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, engelli dernek başkanları ve yönetimine teşekkür ediyoruz. İnsan olmak istiyorsak, sizleri anlamalıyız. Bizlere empati vererek, yardımlaşma duygusunu veriyorsunuz. Toplumsal varlığın açısından sizler bizler için değerlisiniz" şeklinde konuştu.

Engelli Koordinasyon Merkezinin olmasının engellilere verdiklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da yaptığı konuşmasında; “Sizlerin problemlerini çözme yolunda atılacak adımlara yol gösteriyorsunuz. Bizler, sizler için her daim gece gündüz yılın her günü telefonumuz çalsa sizlere rahatlıkla cevap veririz. Engellilerimiz için ne yapılmak gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hükümet olarak Engelli bireylere sağlanan imkanlar hakkında konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı; “Engelliler gününü bir güne sığdırmak değil, 365 gün olmalı. Sevgi, anlayış ve dayanışmanın birleştiği bir gün olan Dünya Engelliler Günü'nde, engelli kardeşlerimizle ve kıymetli aileleriyle bir araya geldik. Yaşamın her alanındaki zorluklar karşısında kardeşlerimize her zaman destek olmalı, engelleri aşmak için hep birlikte gayret göstermeliyiz. Sevgi Varsa Engel Yoktur” dedi.

Program yemek ikramı ile sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.