bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

GÜNDEM

Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması, 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Bafra ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması, 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’ne Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun Milletvekilimiz Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Jnd.Kd.Bnb.Adalet Gökcan ve protokol üyeleri katıldı.

Daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe Kaymakamlığında düzenlenen tebrikat töreniyle devam etti.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından gerçekleştirilen Kaymakamlık Makamındaki tebrikat törenine AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Jnd.Kd.Bnb.Adalet Gökcan, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Siyasi parti ve STK temsilcileri ile gaziler katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.