bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Kılıç Gençlerle İç İçe Olmayı Sürdürüyor

GÜNDEM

Bafra'da Belediye Başkanı Hamit Kılıç geleceğin teminatı gençlerle her fırsatta bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bafra'da Belediye Başkanı Hamit Kılıç geleceğin teminatı gençlerle her fırsatta bir araya gelmeyi sürdürüyor.

İlçede gençlerin gelişimine destek olmak amacıyla oluşturulan Millet Kıraathanesi Çok Amaçlı Okuma Salonunda ders çalışan ve sınav hazırlıklarını sürdüren öğrencileri ziyaret eden Başkan Kılıç’a AK Parti İlçe Başkan Vekili Nami Baş eşlik etti.

Gençlerle tek tek sohbet ederek taleplerini dinleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Çok yönlü fonksiyonları ile ilçemize hizmet eden Millet Kıraathanemizi ve Çok amaçlı okuma salonumuzu ziyaret ederek ders çalışan öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Hepsinin kocaman yüreklerinde engin hayalleri, parıldayan gözleri var. Bizler burada gençlerle var olup gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Hayalleri ve hedefleri için azimle çalışan bütün evlatlarımızın eğitim hayatlarında her daim yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Yolları aydınlık, zihinleri açık olsun” ifadelerini kullandı.

Bafra Belediyesi tarafından öğrencilerin ders çalışabilmesi ve sınavlara hazırlıklarına destek amaçlı oluşturulan Çok Amaçlı Okuma salonunda gençler ücretsiz internet ve kaynak kitaplardan yararlanabiliyorlar. Gençlere Başkan Hamit Kılıç’ın talimatı ile sık sık ikramlarda da bulunuluyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.