bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Aile Eğitimi

SAMSUN

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline Aile Eğitimi Programı kapsamında ’’Aile Hukuku’’ ve ‘’Bilinçli Medya Kullanımı’’ konularında eğitim düzenlendi.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Yerleşkesi Zirai Karantina Toplantı Salonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde psikolojik danışman olarak görevli İnci Şimşek tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kurum personeline yönelik Aile Eğitimi Programı kapsamında ’’Aile Hukuku’’ ve ‘’Bilinçli Medya Kullanımı’’ konularında eğitim düzenlendi.

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından aile eğitimiyle ilgili temel ihtiyaçlar dikkate alınarak geliştirilen aile eğitimi ve iletişimi, hukuk, iktisat, medya, sağlık ve evlilik öncesi eğitim olmak üzere Aile Eğitim Programı (AEP) konularında personele ve tüm halkımıza yönelik farkındalık çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Düzenlenen eğitimler ile sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerin oluşmasına katkı sağlaması amaçlanmaktadır. Bu tür eğitimler ile Bireylerin yaşam kalitesinin artması ailelerin sahip olduğu her türlü kaynağı etkili bir şekilde yönetmesi ve karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlemler almalarına katkıda bulunması öngörülmektedir. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.