bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Engelsiz Yürekler Lâdik Gençlik Kampı’nda Buluştu

SAMSUN

Türkiye Beyazay Derneği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinesinde, Lâdik Akdağ Doğa ve İzcilik Gençlik Kampında 27-30 Eylül 2024 tarihleri arasında kamp düzenlendi.

Türkiye Beyazay Derneği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinesinde, Lâdik Akdağ Doğa ve İzcilik Gençlik Kampında 27-30 Eylül 2024 tarihleri arasında kamp düzenlendi.

Kampın Koordinatörlüğünü; Samsun Engelliler Federasyonu Başkanı, Hasene Vakfı Türkiye Engelliler Sorumlusu ve Türkiye Beyazay Derneği Samsun Şubesi Başkanı olan Mehmet AKBULUT yaptı.

Türkiye Beyazay Derneği Amasya Şubesi Sosyal Faaliyetler Sorumlusu İsmail Ilmaz da Amasya ekibiyle kampa iştirak etti.

Kamp liderleri koordinatörlüğünü; Trabzon’dan İmran Arslan, Lider olarak Erzincan’dan Enes Alıcı, Kırşehir’den Esma Türk, Elazığ’dan Burak Can Yığmatepe Mersin’den Ecem Erdal ve Sivas’tan İdil Akpınar eşlik ettiler.

Kamp boyunca; Amasya Belediyesi konservatuvarı sanatçısı Nurettin Naci, Amasya Halk Eğitim Merkezi Bağlama Öğretmeni Mustafa Demir ve Amasya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali Galip Yücel başkanlığında ekip olarak; söyleşi, şiir dinletisi ve müzik etkinlikleri düzenlenerek kampa katılanlara güzel ve neşeli vakit geçirmelerini sağladılar.

27 Eylül Cuma günü Cuma Namazını, Lâdik Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Salih Ertan hoca kıldırdı.

Yaşam koçu ve kişisel gelişim uzmanı Ali Alkaç tarafından bilinçaltı olumlu düşünme çekim yasası kuantum bakış açısı hayata ve olaylara bakmak ile ilgili muhteşem bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

Daha sonra dinleyicilerden gelen soru cevapları aldıktan sonra sırasıyla meditasyon eşliğinde anne baba ilişki şifalandırması yüzleşme helalleşme çalışmalarının nasıl olacağı konusunda da bilgilendirme yaptı.

29 Eylül 2024 Pazar günü kamp sorumlularının rehberliğinde Lâdik Belediye Başkanlığınca tahsis edilen otobüsle Seyit Ahmet Kebir Hazretlerin Türbesi başta olmak üzere “Ambar Köy Açık Hava Müzesi”, Lâdik Gölü ve ilçenin tarihi ve turistlik mekânlarını ziyaret ettiler.

Kampa katılan Engelli ve yakınları Lâdik Akdağ Doğa ve İzcilik Gençlik Kampı Tesis Amiri Özge Kaplan ve çalışanlarına, Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkezine ve proje çalışanlarına teşekkür ettiler.

Kamp 30 Eylül 2024 Pazartesi günü sabah kahvaltısından sonra kamp sorumlularının selamlama konuşmalarından sonra sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.