bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

TEMA Vakfı Samsun İli Ekibi Ödüllerini Aldı

SAMSUN

TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı 16 - 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Özyeğin Üniversitesi ’nde 350 gönüllümüzün katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye'nin dört bir yanından İl Temsilcilerimiz, İlçe/Mahalle Sorumlularımız, Genç TEMA’larımız ve gönüllülerimizin katılımlarıyla TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı 16 - 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Özyeğin Üniversitesi ’nde 350 gönüllümüzün katılımıyla gerçekleştirildi.

İlk gün "Yerel Panayır" için stantlar kuruldu. Toplantımız, Kurucu Onursal Başkanlarımızı anma ile başladı.6 Şubat Depremi ile ilgili etkilenen illerimizin TEMA Temsilcilerinin kısa videoları ile anma gerçekleştirildi. "Sanat, Doğa ve Gönüllülük" kapsamında, TEMA Vakfı gönüllümüz, destekçimiz sanatçı YİĞİT ÖZŞENER sunum yaptı. “DUR DİYEN YOK MU?" şarkısının telif haklarını TEMA Vakfına bağışlayan gönüllümüz, destekçimiz ses sanatçısı BURAY toplantımıza katıldı. Söyleşi yaptı. TEMA Vakfı Saha Koordinasyon Toplantısı (SKT) 2023 'de Hayrettin Karaca &Ali Nihat Gökyigit ödülleri verildi. 4 yılda bir verilen teşekkür plaketlerinden 8. yıl Plaketi almayı hakeden Samsun İl Temsilcisi Leman Özayın ödülünü Atakum İlçe Sorumlusu Habib Alan aldı. İlkadım Çiftlik Mahalle Sorumlusu Ayten Ayrıç, Havza İlçe Sorumlusu Arzu Özkan , Salıpazarı İlçe Sorumlusu Eda Yılmaz, Kavak İlçe Sorumlusu Cumhur Tosun 4. Yıl plaketi almayı hak ettiler.

Türkiye'de Gastronomi Nobel Ödülü Alan Mardinli Şef Ebru Baybara Demir; "Hatay Gönül Mutfağı" hakkında bilgi verdi. SKT 2023'te Karadeniz Bölge Toplantısına katıldık; Rize,Trabzon, Ordu,Tokat,Karabük,Sinop,Çorum…Etkinliklerimiz, "Paralel Atölye Çalışmaları" ile devam etti; “Türkiye için kömürden çıkış" Atölyesi. "Yerel Uyum"Atölyesi, "Su Bütçesi Nasıl Yapılır?" Atölyesi, "Yerel Basınla İletişim ve Sosyal Medya Yönetimi " Atölyesine katıldık. 2023-2024 yılı saha faaliyet programı Genel Müdürümuz Başak Yalvaç Özçağdaş , Saha ve Gönüllülük Bölüm Başkanı Zeynep Burcu Altuğ ve Genel Müdür Yardımcısı Saha ve Gönüllülük, Projeler ve Kurumsal İş Birliği ve Eğitim Bölümü Ayşe Yapıcı sundu. Düzenli Bağış Modülünü Bağışçı İlişkileri ve Bağış Operasyon Bölüm Başkanı Alican Yurtsever sundu. Yönetim Kurulu Başkanımız Deniz ATAÇ hanımın değerlendirmeleri ile çalışmalarımız sona erdi. Kurucularımızın yolunda bu topraklarda UMUT YEŞERTMEYE ve YAŞAM için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.