bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı İçin İki Aday Yarışacak

SİYASET

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı için Genel Merkez tarafından mevcut Başkan İbrahim Semiz’in aday olarak açıklanmasının ardından İş İnsanı Aydın Akkurt da Başkan Adaylığını açıkladı.

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı için Genel Merkez tarafından mevcut Başkan İbrahim Semiz’in aday olarak açıklanmasının ardından İş İnsanı Aydın Akkurt da Başkan Adaylığını açıkladı.

AK Parti Bafra İlçe Başkan Adayı Aydın Akkurt yaptığı açıklamada; “

Saygıdeğer Dava arkadaşlarım

AK Parti bir inanç, fikir, hizmet ve dava hareketidir. Son nefese kadar yorulmadan, usanmadan, bıkmadan ve durmadan bu yolda ilerlemek, çalışmak, zorluklara dayanmak, halkın içinde olmak ve aşkla hizmet etmek gerekir.

Yorulan, duran, usanan, hizmet aşkını kaybeden bunun gereğini yapmak zorundadır. Partimizin hiç bir makamı boşluk kabul etmez. Hepimiz Cumhurbaşkanımız, liderimiz ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin izinde gitmeli, onun dava ve milletimize hizmet aşkına ayak uydurmalıdır.

Ne yazık bugün ilçe başkanımız yorulmuştur, halkımızdan kopmuştur. İstişare uyum ve koordine bitmiştir. Üyelerimiz, delegelerimiz, eski yöneticilerimiz ile bağlar ve birliktelikler yok olmuştur. Halkımızdan ve problemlere çözüm üretmekten uzaklaşılmıştır. Muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, dernek ve odalarımıza karşı ilgi azalmıştır.

Bunları söylemek Bafra'mız ve partimiz için mecbur kaldığım gerçeklerdir. Önümüzde ki yıllarda yapılacak seçimlerde hüsran yaşamamak için görevimi yapıyorum.

Bafra Ak parti teşkilatımızda yeniden ilk günlere dönmeliyiz. Halkımızla kucaklaşmalıyız. Partimizin kapılarını milletimize sonuna kadar açık tutmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Kısacası yeniden AK PARTİ olmak zorundayız. Partimiz yeniden bizimle Bafra’da kendini bulacaktır. Bundan Bafra'mız, halkımız ve partimiz kazanacaktır.

Bu duygulara sahip, bu hedefe inanan herkesi çıktığımız yolda bir ve beraber olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı

.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.