bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

MHP Alaçam’da Ramazan Özdemir Sürprizi

SİYASET

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde MHP'nin Asarcık, Alaçam ve Salıpazarı Belediye Başkan adaylarının isimleri açıklandı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde MHP'nin Asarcık, Alaçam ve Salıpazarı Belediye Başkan adaylarının isimleri açıklandı.

Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye bırakılan Salıpazarı ilçesinde daha önce ismi aday olacağı yönünde gündeme gelen Abdullah Karapıçak, gösterilen aday isimleri arasında yer almadı.

Buna göre MHP'nin Samsun'da Asarcık Belediye Başkan adayı Şerif Kılaguz olurken, Alaçam Belediye Başkan adayı Ramazan Özdemir, Salıpazarı Belediye Başkan adayı da Osman Yüksel oldu.

Cumhur İttifakı MHP Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Alaçam Halkı, Kıymetli Hemşerilerim;

Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediye Başkan Adaylığına layık görülmekten büyük onur duydum. Bu süreçte başta Sayın Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Samsun Milletvekilimiz Sayın İlyas Topsakal'a, Samsun İl Başkanımız Sayın Burhan Mucur’a, İlçe Başkanımız Sayın Süleyman Gültepe ve yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhur İttifakı adayı olarak,

Alaçam’a hizmet ve proje odaklı bir belediyecilik anlayışını getirme düşüncesiyle çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inancım tamdır. Alaçam’ın eksiklerini biliyoruz, halkımızı tanıyor, azimle ve bir bütün olarak ilçemizi geleceğe taşımak istiyoruz.

Bu inanç ve kararlılıkla mübarek Regaip Kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.