bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ufuk Saral'dan İş İnsanlarına Ziyaret

SİYASET

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral; Bafra ilçesinde istihdam sağlayan iş insanlarını ziyaret ederek sorunları dinledi.

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral; Bafra ilçesinde istihdam sağlayan iş insanlarını ziyaret ederek sorunları dinledi.

Kurt Tekstil sahipleri Hayriye KURT ve Serkan KURT'u tekstil fabrikalarında ziyaret eden Saral; " Kendilerine Bafra'ya sağlamış oldukları isdihdam ve katma değerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. İşsizlik kentimizin en önemli sorunu. Bafra'da tekstil sektörü irili ufaklı 3000 kişiye isdihtam sağlamaktadır. Nasip olurda aday olup belediye başkanı seçildiğimiz takdirde her konuda destek vermeye hazırız." dedi.

Bafra İşitme Engelliler Derneği Başkanı Bülent KURTGÖZLÜ ve Yönetimini de ziyaret eden Saral; "Kendilerini çok uzun zamandır tanıyorum. Vaktiyle İkizpınar Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde İşitme Engellileri Takımının sponsoruyduk ve diğer spor dallarında da desteğimizi hiç bir zaman eksik etmedik. Sevgili Kardeşimin düzenlediği etkinlikler Bafra için çok kıymetli. Nasip olurda göreve gelirsek desteğimizi sonuna kadar yine hissettireceğiz." diye konuştu.

Son olarak Yeşil Küre Organik Ürün Pazarlama Ticaret Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Samsun Milletvekili Ahmet AYDIN'ı Yeşil Küre Çiftliğinde ziyaret eden Saral; "Ata dostumuz olması ve Bafra Tarımına katkılarından dolayı Aydın'a ziyarette bulundum. Bafra'ya sağlamış olduğu katma değerden ve öncülüğünden dolayı teşekkürlerimi ilettim. Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili sohbet ettik. Bafra için taşın altına elini koyan herkes bizim baştacımızdır." şeklinde konuştu.

1984-1989 Dönemi Bafra Belediye Başkanı ve İnşaat Mühendisi Yaşar BUHARALIOĞLU ve Mimar Abdurrahman EKİZ'i çalışma ofisinde ziyaret eden Saral; "Kendisi ile geçmiş tecrübelerini, Bafra'nın inşaat sekörü durumunu ve yaklaşan yerel seçimler ile ilgili sohbet ettik. Bafra için önemli bir değer. Tecrübelerinden istifade ettik. Bizi son derece güzel karşıladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.