bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ufuk Saral’dan Teşekkür Mesajı

SİYASET

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral; “Adalet ve Kalkınma Partisinin temayülüne katılan tüm delegasyonlara teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral; “Adalet ve Kalkınma Partisinin temayülüne katılan tüm delegasyonlara teşekkür ediyorum” dedi.

Ufuk Saral; “Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun genelinde ki tüm teşkilatların katıldığı temayül oylamasına katılan Partimizin çok değerli İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, Büyükşehir Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Saral açıklamasında; “Sevgi ve saygı değer hemşehrilerim; AK Parti ailesinde çıkmış olduğum aday adaylığı sürecinde ‘Bafra’da Siyaseti Bilen Birisi Var’ diyerek Aday adayı gibi değil Aday gibi sahada çalışmalarımı sürdürdüm ve sürdürmeye devam edeceğim. Partimizin Kurucu Üyeleri ve kanaat önderlerine, Bafra’mızın Odaları, Kooperatifleri ve Derneklerine Aday Adaylığım sürecinde 14 günde tam 82 noktaya ziyarette bulundum. Partimizin çok değerli İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, Büyükşehir Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyeleri’ni şahsen ziyaret ederek ve arayarak bizzat tanışmak ve kendimi tanıtmak için görüştüm. Yapmış olduğum ziyaretlerde beni tanımayan daha önce tanışmadığım kimse olmadı. Partimizin hiyerarşi ve silsile düzeni ile arayarak yaptığım görüşmelerde tanınırlığımın %90’nın üzerinde olması ve halkta karşılığımın olduğunu görmek ve duymak beni çok gururlandırdı. Yaptığım her ziyarette ve görüşmede bu kutlu göreve aday olduğumu söylediğimde aldığım geri dönüşlerin çoğunun özeti ‘Tecrübe, Vizyon ve İş Bitirme yeteneği sizde var Başkanım’ oldu ve 200’den fazla arayarak görüştüğüm Hepsi çok değerli, çok özel AK Partili Yol arkadaşlarım, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, Büyükşehir Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyeleri şahsıma göstermiş olduğu ilgi, alaka ve samimiyete sevgilerimi, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.